Treballs Verticals

Treballs Verticals

Els treballs verticals són les tècniques d’accés i de posicionament les quals mitjançant cordes, ancoratges i sistemes anticaigudes permeten accedir a llocs determinats  desenvolupar tasques específiques a certa alçada.

AGGSA compta amb professionals especialitzats en treballs en alçada i treballs verticals. Adoptar aquest sistema ens permet dur a terme manteniments i reparacions en zones de difícil accés.

Un dels nostres valors principals és la seguretat dels nostres treballadors, per la qual cosa estem capacitats i formats per dur a terme aquests treballs verticals, d’acord amb la normativa europea en vigor.

ContactA amb nosaltres

Envia’ns un mail

5 + 13 =

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable AÏLLAMENTS GENERALS GIRONINS, SA.

Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999
de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades.

Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Cases Noves, 78 17200, Palafrugell o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a administracio@aggsa.com.

ELS NOSTRES SERVEIS

Segellat de juntes de dilatació

Muntatge de tubs de desguàs i xemeneies

Neteja de façanes i canals

Col·locació de lones publicitàries

ELS NOSTRES SERVEIS

Segellat de juntes de dilatació

Muntatge de tubs de desguàs i xemeneies

Neteja de façanes i canals

Col·locació de lones publicitàries

Treballs Verticals – Pintat Cel Obert

Des d'Aggsa us volem mostrar avui la rehabilitació amb treballs verticals que hem fet d'un pati interior comunitari. Un dels grans problemes a l'hora de poder fer el manteniment d'aquests patis interiors és la problemàtica de l'accés per a fer els treballs. Nosaltres...

Treballs verticals

Rehabilitació d'Edificis i Façanes

Impermeabilització

Treballs Verticals

Interiors

Aïllaments

Manteniment Industrial