Serveis Aggsa

Truca’ns:


+34 972 30 21 63

639 12 25 53

Serveis Aggsa

Truca’ns:

+34 972 30 21 63
639 12 25 53

Què necessita?

Tots els nostres serveis

Som especialistes en la rehabilitació d’edificis i façanes, elaborem un estudi ampli i extens per tal d’adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients garantint la nostra professionalitat, una major durabilitat de l’edifici i la seva seguretat.

Les cobertes  i les terrasses són els elements del edificis més propenços a patir filtracions. Amb una bona impermeabilització, manteniments i neteges periòdiques s’evitaran les filtracions i les conseqüències que comporten.

Fem tot tipus de feines amb treballs verticals, aquest sistema ens permet fer rehabilitacions i manteniments en zones de difícil accés. Comptem amb professionals formats en treballs verticals que segueixen totes les mesures de seguretat.

Ens encarreguem de fer realitat les tevés necessitats i desitjos, tot allò que tingui a veure en acondicionar un interior. Disposem de tots els industrials per a dur a teme la vostra reforma, banys, cuines, sales, menjadors, dormitoris, locals comercials i oficines.

Millorar l’aïllament és una acció clau a llarg termini. Elaborem un estudi complert per tal de realitzar una millora del confort i la sostenibilitat de l’edifici. Un bon aïllament permet un estalvi substancial d’energia.

El manteniment industrial és  fonamental per al bon funcionament de les empreses i repercuteix directament en el seu procés productiu millorant-lo. S’aconsegueix un funcionament òptim de les instal·lacions i afavoreix la continuïtat del sistema productiu.

ContactA amb nosaltres

Envia'ns un mail

Pregunta'ns el que vulguis sense cap mena de compromís. Et respondrem en el menor temps possible. 

6 + 10 =

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable AÏLLAMENTS GENERALS GIRONINS, SA.

Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades.

Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Cases Noves, 78 17200, Palafrugell o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a administracio@aggsa.com.