Manteniment Industrial

Manteniment Industrial

Manteniment Industrial

Manteniment Industrial

MANTENIMENTS INDUSTRIALS

AGGSA GRUP, en el seu objectiu d’innovar, ofereix serveis d’última generació en Manteniments industrials.  Així doncs, oferim:

  • ESTUDIS TERMOGRÀFIC DE LES INSTAL·LACIONS: Comptem amb un aparell equipat amb microcàmara tèrmica exclusiva de FLIR que ens indica la detecció de qualsevol anomalia en el procés així com la localització dels problemes (identificació de patrons de calor, medició temperatura i guardar imatges i dades pels informes) per tal de procedir a la seva solució de forma ràpida. La precisió dels sistemes termogràfics, permeten determinar amb exactitud l’origen del problema proporcionant una vida útil més llarga i amb l’ús d’una energia més ecològica i eficient reduint l’impacte ambiental.
  • REVESTIMENTS ECOLÒGICS ENERGÈTICS: per a qualsevol tipus de superfície i estructura, millorant els recursos energètics de l’empresa.
  • NETEGES: neteja de maquinària, planxa, façana i cobertes, canals, etc.
  • PINTURA: pintura interior, pintura exterior, maquinària, terres, senyalització, ignifugació d’estructures metàl·liques, pintura alimentària, dipòsits, etc.
  • IMPERMEABILITZACIÓ: impermeabilització de canals, cobertes de xapa i fibrociment, manteniment de cobertes, dipòsits, etc.

DEMANA INFORMACIÓ:

Nom

Email

Telèfon

El teu missatge