Pintura exterior

AGGSA som especialistes en treballs verticals i el manteniment de façanes, per això som conscients de la importància de pintar-les periòdicament. La pintura de la façana ajuda a protegir-la i aïllar-la de les inclemències del temps i evita les humitats produïdes per filtracions. Pintar correctament la façana d’un edifici ajudarà a protegir l’habitatge i aconseguir que sigui més eficient.

El moment ideal per pintar la façana d’un edifici és la primavera, mentre el temps es manté estable i no hi ha temperatures extremes ni humitat. 

 

AGGSA fa un estudi, conjuntament amb el client de les necessitats de la façana i els processos de condicionament i sanejament previs a l’aplicació de la pintura. Si la façana no passa per un bon procés de preparació el resultat de la pintura no serà satisfactori. Recordar també que hi ha diferents tipus de pintura amb diferents acabats i s’ha de tenir en compte quin tipus de pintura escollir segons les necessitats i característiques de l’edifici.

 

Gràcies als professionals especialitzats en treballs en alçada AGGSA es pot fer càrrec de la pintura i decoració de façanes amb difícil accés. No només ens encarreguem de dissenys bàsics de pintura, sinó que també fem dissenys amb motius decoratius. Us animem a compartir les vostres propostes i demanar-nos pressupost.

 

 

Projectes

Pintura Façana – Calella

Pintura Façana – Calella

Pintura Façana – Palamós

Rehabilitació d'Edificis i Façanes

Impermeabilització

Treballs Verticals

Interiors

Aïllaments

Manteniment Industrial

Truca’ns: +34 972 30 21 63 |  639 12 25 53