Manteniment Industrial

Manteniment Industrial

El manteniment industrial és  fonamental per al bon funcionament de les empreses i repercuteix directament en el seu procés productiu millorant-lo. Les empreses que duen a terme un bon manteniment industrial aconsegueixen un funcionament òptim de les seves instal·lacions i afavoreixen la continuïtat del seu sistema productiu.

AGGSA comptem amb més de 50 anys d’experiència realitzant manteniments industrials per a empreses de diferents sectors. Diversos clients confien en els nostres serveis per mantenir les seves instal·lacions en bones condicions.

Tens una nau industrial? Demana’ns pressupost i estudiarem el cas per oferir-te els serveis que més s’ajustin a les teves necessitats.

ContactA amb nosaltres

Envia’ns un mail

11 + 7 =

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable AÏLLAMENTS GENERALS GIRONINS, SA.

Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades.

Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Cases Noves, 78 17200, Palafrugell o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a administracio@aggsa.com.

ELS NOSTRES SERVEIS

Neteges

És important per al bon manteniment de les façanes dur a terme neteges periòdiques. AGGSA comptem amb anys d’experiència realitzant neteges tant a façanes com a cobertes.

Comptem amb un equip de professionals especialitzats en realitzar treballs en alçada. Realitzem neteges en llocs de difícil accés amb totes les garanties de seguretat.

Manteniment Industrial

Paraments verticals

Pintura Façana – Calella

Pintura Façana – Calella

Pintura Façana – Palamós

Rehabilitació d’Edificis i Façanes

Impermeabilització

Treballs Verticals

Interiors

Aïllaments

Manteniment Industrial