Manteniment Industrial

El manteniment industrial és  fonamental per al bon funcionament de les empreses i repercuteix directament en el seu procés productiu millorant-lo. Les empreses que duen a terme un bon manteniment industrial aconsegueixen un funcionament òptim de les seves instal·lacions i afavoreixen la continuïtat del seu sistema productiu.

AGGSA comptem amb més de 50 anys d’experiència realitzant manteniments industrials per a empreses de diferents sectors. Diversos clients confien en els nostres serveis per mantenir les seves instal·lacions en bones condicions.

Tens una nau industrial? Demana’ns pressupost i estudiarem el cas per oferir-te els serveis que més s’ajustin a les teves necessitats.

ELS NOSTRES SERVEIS

Neteges

És important per al bon manteniment de les façanes dur a terme neteges periòdiques. AGGSA comptem amb anys d’experiència realitzant neteges tant a façanes com a cobertes.

Comptem amb un equip de professionals especialitzats en realitzar treballs en alçada. Realitzem neteges en llocs de difícil accés amb totes les garanties de seguretat.

Rehabilitació d’Edificis i Façanes

Impermeabilització

Treballs Verticals

Interiors

Aïllaments

Manteniment Industrial

Truca’ns: +34 972 30 21 63 |  639 12 25 53