Vols treballar amb nosaltres?

Parlem?

+34 972 30 21 63 |   639 12 25 53

Envia'ns un mail

Visita la nostra oficina

c/ Cases Noves, 78
Palafrugell – Girona

Vols treballar amb nosaltres?

Envia’ns el teu currículum

Gràcies, t’avisarem quan tinguem una plaça disponible. 

 


  [recaptcha]

  En compliment del que disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, l’informem que les dades personals aportades seran tractades per AÏLLAMENTS GENERALS GIRONINS, SA, amb domicili a C/ Cases Noves, 78 – 17200 Palafrugell, (Girona) (Responsable del Tractament).
  Les dades aportades seran tractades amb l’única finalitat de fer partícip a l’interessat en els processos de selecció de personal oberts actualment o per futurs processos en el que el candidat pugui encaixar, no podent ser utilitzades per altres finalitats. En cas de produir-se alguna modificació a les seves dades, li preguem ens ho comuniqui per escrit el més aviat possible, a fi de mantenir les dades degudament actualitzades. No es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal.
  Les dades es conservaran durant un termini màxim de tres mesos, transcorregut el qual es procedirà a la supressió de les mateixes garantint-li un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la seva posterior destrucció.
  Així mateix, l’informem que té dret a sol·licitar l’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i la limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a C/ Cases Noves, 78 – 17200 Palafrugell, (Girona) o enviant un correu electrònic a administracio@aggsa.com, indicant el tipus de dret que vol exercir i acompanyant la seva sol·licitud amb una còpia del seu DNI o document anàleg en dret. Si considera que el tractament de dades personals no s’ajusta a la normativa vigent, també té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.agpd.es).

  Visita les nostres xarxes socials

  Truca’ns: +34 972 30 21 63 |  639 12 25 53