Aïllaments

MILLORAR L’AÏLLAMENT ÉS UNA ACCIÓ CLAU A LLARG TERMINI. ELABOREM UN ESTUDI COMPLERT PER TAL DE REALITZAR UNA MILLORA DEL CONFORT TANT TÈRMIC COM ACÚSTIC

AÏLLAMENTS:

Perquè aïllar un edifici?

Millorar l’aïllament és una acció clau a llarg termini. AGGSA elabora un estudi complert per tal de realitzar una millora del confort tant tèrmic com acústic adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients per tal d’obtenir una millora i una eficiència ecològica.

Com ho fem i amb quins mitjans treballem?

Revestiment tèrmic ecològic

Per millor l’eficiència energètica dels edificis i millor el confort de la llar, Aggsa ofereix sistemes de Aïllament tèrmic exterior (SATE). Consisteixen en col·locar el Aïllament tèrmic a les parets exteriors d’un edifici, aquesta tècnica Millora el Rendiment tèrmic general de l’edifici i, per tant, permet que un estalvi substancial d’energia.

aggsa aïllament sate

Envà pluvial
  • Envà pluvial en acabat llis – Són plaques de ciment reforçades que el que fa és deixar la superfície llisa per tal de realitzar el seu acabat d’una forma més natural amb el seu color d’origen.
  • Envà pluvial acabat perfilat – Utilitzem, per a la realització d’aquest envà, acer prelacat de diferents colors. Tenim: el perfilat horitzontalment i verticalment. De manera horitzontal, porten una estructura d’omegues entre placa i paret. I vertical, va cargolada amb envans de placa mini-onda.
  • Envà pluvial amb placa mini – onda – La característica primordial en aquestes tipologies d’envans, és que afavoreixen el revestiment de murs per les seves suaus ondulacions

.

Ignifugacions

Per qualsevol estructura que tingui que estar protegida contra el foc.

Escuma de poliuretà

Aquí introduïm el concepte “d’Injectat de Cambres d’Aire”, ja que consisteix en injectar l’aïllament tèrmic a tota cambra d’aire descoberta a la façana,en parets , sostres i teulades  per a procedir a la seva millora.

Cal remarcar que establint aquest sistema d’Injecció de Cambra d’aire, també s’aconsegueix reduir la despesa energètic fins al 50 %.

aggsa aïllament

 

Façanes ventilades

Reconeguda perquè elimina els ponts tèrmics amb facilitat. És un sistema que permet col·locar diversos materials de revestiment com ara el formigó, laminats, etc.

Rehabilitació d'Edificis i Façanes

Impermeabilització

Treballs Verticals

Pintura i Decoració

Aïllaments

Manteniment Industrial

Truca’ns: +34 972 30 21 63 |  639 12 25 53
Open chat