Aïllaments

L’aïllament d’un habitatge és un factor clau per tal de millorar el seu confort i la seva eficiència energètica. Els edificis amb un aïllament deficient tendeixen a consumir més energia, a l’hivern es refreden ràpidament i poden crear condensació i a l’estiu tendeixen a acumular escalfor.

L’aïllament tèrmic està pensat per preservar la temperatura dins els edificis i evitar els canvis bruscs de temperatura, però també s’ha de tenir en compte l’aïllament acústic per evitar o atenuar els nivells sonors.  Els tipus d’aïllament poden variar segons el material utilitzat.

Des d’AGGSA ens encarreguem d’elaborar un estudi personalitzat per tal d’aconseguir una millora en el confort tèrmic i acústic dels habitatges. Ens adapten a les necessitats dels nostres clients buscant sempre l’eficiència ecològica.

ContactA amb nosaltres

Envia’ns un mail

2 + 11 =

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del que és responsable AÏLLAMENTS GENERALS GIRONINS, SA.

Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999
de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD), sobre protecció de dades.

Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació , comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/ Cases Noves, 78 17200, Palafrugell o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a administracio@aggsa.com.

ELS NOSTRES SERVEIS

Ignifugacions

Ignifugar significa literalment (espantar el foc), no obstant això, el material ignífug no ofereix una resistència total al foc, sinó que les seves propietats fan que la combustió sigui més lenta.

Aquest tipus de material és un element clau a l’hora de protegir-nos dels incendis en edificis, no evitarà que aquests es cremin, però sí que afluixarà el procés de cremat donant-nos un temps extra per reaccionar.

Un dels avantatges d’ignifugar un edifici és que, en cas d’incendi, evita que les flames es propaguin a alta velocitat i l’estructura no s’ensorri, per tant, hi haurà més possibilitats d’evacuar la zona de manera segura. Per aquest motiu les empreses aposten per ignifugar les seves instal·lacions, no només amb l’objectiu de salvar vides, sinó d’intentar minimitzar danys.

Tot i que hi ha diverses opcions a l’hora d’escollir la tècnica per ignifugar, un dels procediments més utilitzats és l’aplicació d’escuma de poliuretà ignífuga. Us animem a contactar amb nosaltres i elaborarem un estudi que s’adapti a les necessitats de cada cas.

Escuma de poliuretà

Es tracta d’una escuma que, al entrar en contacte amb l’aire, s’expandeix i adquireix una consistència rígida. La seva funció principal és segellar i emplenar forats buits i és un producte molt versàtil Presenta una bona adherència sobre diversos materials ( formigó, ciment, cobertes i terrats, teules, rajoles, fibrociment, pedra, fusta…)

Els seus usos més habituals són:

  • Aïllar: té propietats aïllants tant acústiques com tèrmiques, a més de filtrar la llum ultravioleta.
  • Segellar: gràcies a la seva capacitat d’expansió permet segellar juntes irregulars o esquerdes en diferents tipus de superfícies.
  • Fixar: les seves propietats adherents també permeten que s’utilitzi per fixar teules en teulades o cobertes.

Demana’ns pressupost sobre algun tractament amb escuma de poliuretà i des d’AGGSA estudiarem el cas per dur a terme el procediment més adequat.

Envà Pluvial – Palafrugell II

Envà Pluvial – Palafrugell

Envà pluvial – Calonge

Aïllament façana SATE – Girona

Rehabilitació d'Edificis i Façanes

Impermeabilització

Treballs Verticals

Interiors

Aïllaments

Manteniment Industrial

Truca’ns: +34 972 30 21 63 |  639 12 25 53