Coincidint amb el 50è aniversari, AGGSA Grup ha col·laborat recentment amb una iniciativa subvencionada per Erasmus+.

Erasmus+ és el programa integrat de la Unió Europea (UE) que finança les iniciatives en educació, formació, joventut i esport.

Arbeit und Leben NRW DGB/VHS e.V. és l’entitat que ha fet d’intermediari entre l’Escola i AGGSA Grup sota el projecte de EVST  (European Vocational Skills Training) programa de pràctiques a Europa.

La nostra col·laboració amb el projecte ha consistit en donar acollida un període de tres setmanes a dos estudiants alemanys de l’Escola Professional Cuno Berufskolleg d’Hagen, on cursen Formació Professional en “Tècnica de pintura i Disseny d’espais interiors”.

Durant aquest temps els estudiants han estat presents en diferents obres ajudant en tasques relacionades amb els seus estudis. AGGSA els ha donat la oportunitat de posar en pràctica els seus coneixements teòrics adquirits en: rehabilitació, impermeabilització, pintura exterior, pintura interior, etc.

Aquest intercanvi es va fer per tal de que es familiaritzin amb el món de la construcció i tinguin la oportunitat de practicar el què serà la seva futura carrera professional.

aggsa1

contacto